SUEZ Recycling & Recovery Netherlands is actief in de gehele afval- en grondstoffenmarkt. Deze markt ontwikkelt zich steeds sneller tot een geheel van deel- en nichemarkten; een gevolg van de inzet om grondstoffen zo hoogwaardig mogelijk terug te winnen.

Oplossingen

Onderstaande oplossingen werden in 2015 en eerdere jaren ontwikkeld om waardevolle grondstoffen zo goed mogelijk terug te winnen, onder meer door ontdoeners maximaal te servicen. Het overzicht hieronder betreft een bloemlezing.

SUEZ Secure is onze dienst voor de beveiligde vernietiging van producten en goederen, vooral voor opdrachtgevers als importeurs, producenten en geüniformeerde diensten.

Met SUEZ Secure Data biedt SUEZ een volledig geautomatiseerd proces voor de vertrouwelijke vernietiging van documenten en data. Dit proces is CA+ gecertificeerd.

Afvalwater (met perchloorethyleen) van wasserettes en stomerijen worden veilig en verantwoord verwerkt in SUEZ Recyper.

SUEZ Waste Oil Services is een oplossing rond de verwerking van afvalolie en de terugwinnen van bruikbare olien, zoals stookolie, smeerolie en bitumen.

VetTotaal is een concept voor de reiniging van vetafscheiders (verplicht in voedingsmiddelensector conform wet milieubeheer).

RioolTotaal is een ontzorgend concept van de specialisten van SUEZ Riool Services voor het structureel onderhoud van riool(stelsels): inventarisatie en analyse, uitvoering onderhoud en advies & rapportage.

In veel organisaties komen grote hoeveelheden verpakkingsfolie vrij. Daarvoor ontwikkelden we het concept MonoFolie.

E-COO is ons oplossing voor het scheiden van afval aan de bron binnen de kantooromgeving. Diverse afvalstromen worden vanaf de werkplek gescheiden ingezameld en vervolgens verwijderd. Denk hierbij aan papier, plastic, gft, klein gevaarlijk afval (kga) etc. In de praktijk is gebleken dat, dankzij het E-COO-concept, 30% meer afval voor recycling kan worden aangeboden.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

Gerelateerde artikelen