Waardecreatie is co-creatie

De belangrijkste waarde die SUEZ heeft toe te voegen, is dat we de circulaire economie tot stand brengen. Het vormt nu eenmaal de essentie van onze kernactiviteiten: inzamelen, sorteren en bewerken van afval, en produceren en leveren van grondstoffen. Dat klinkt eenvoudig, maar we staan voor een enorme uitdaging. Waarvan het cruciaal is dat we deze samen – met anderen – aangaan, aan de hand van co-creatie.

Door co-creatie centraal te stellen, tillen we het proces van waardecreatie naar een hoger plan. We delen tijd, energie en kennis met elkaar en met derden, en creëren daarmee ruimte en kansen om sneller en efficiënter resultaten te boeken. Vervolgens brengen we projecten in de praktijk en sluiten we kringlopen.

In 2016

Co-creatie vraagt openheid, toegankelijkheid en lef. Met name openheid was in de historie van de onderneming allerminst vanzelfsprekend. Niet binnen en zeker niet naar buiten de onderneming. We hebben onze cultuur daarom te ontwikkelen. Dit is een proces dat tijd vraagt, al in 2015 gestructureerd is ingezet en in 2016 is vervolgd. We maken flink vorderingen en weten dat we nog veel te doen hebben. Gelijktijdig ontwikkelen we gestructureerd onze stakeholderdialogen en initiëren we nieuwe joint-ventures.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp