SUEZ Recycling & Recovery Netherlands maakt deel uit van SUEZ Group, een internationaal industrieel en dienstverlenend concern, dat innoverende en duurzame oplossingen aanbiedt op het gebied van afval, water en milieu.

SUEZ Group is in zeventig landen werkzaam voor klanten in het bedrijfsleven, voor overheden en voor particulieren. Het concern telt ruim 82.000 medewerkers, zamelt het afval in van 34 miljoen mensen, is verantwoordelijk voor 16,3 miljoen ton teruggewonnen grondstoffen en zet 7 miljoen ton afval om in energie. Op deze wijze voorzien we mensen over de hele wereld van essentiële dagelijkse benodigdheden (essential life services), zoals schoon water. Met grote urgentie werken we aan de grondstoffenrevolutie, dat als primair uitgangspunt heeft dat we natuurlijke hulpbronnen zo veel mogelijk beschermen.

In 2016 realiseerde SUEZ Group een totale omzet van 15.3 miljard.

Sustainability

SUEZ Group is al een aantal jaren opgenomen in de Dow Jones Sustainability Index World en in de Dow Jones Sustainability Index Europe vanwege de corporate, sociale en milieugerelateerde prestaties, evenals op het terrein van governance.

SUEZ Group is toegewijd om met haar kernactiviteiten klimaatverandering tegen te gaan, en de gevolgen van klimaatverandering op te vangen. Daarvoor ontwikkelt de onderneming haar activiteiten voortdurend en stelt ze innovatie voorop. Dat is allerminst vrijblijvend. De onderneming legt frequent de lat voor zichzelf hoger als het gaat om duurzaamheid, zoals via de 12 commitments for the climate.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInWhatsApp